Caravan

Een kras of een deukje in de wand? Geen probleem!

Van Haandel Schadeherstel is de grondlegger van Profile Repair. Met deze reparatie methode kan de schadeplek gerepareerd worden, wordt deze opnieuw voorzien van profiel en gespoten. Omdat er geen beplating vervangen hoeft te worden bieden we u een snelle reparatie, zonder risico van lekkages. Wij geven hierbij zelfs 10 jaar garantie op elke reparatie. Profile Repair caravanwandherstel is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen, hierdoor kunnen wij de schade compleet voor u afhandelen.

Iets meer schade dan een kras of een deuk? 

Ook hiermee bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een aanrijding gehad en flinke schade aan uw caravan? Een storm met hagelbui en uw hele caravan onder de deukjes? Een lekkage waardoor het hout in de wand rot is geworden? Hoe ernstig het er ook uit ziet onze gespecialiseerde schadeherstellers weten raad met elke schade.

Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zoeken we naar de beste oplossingen. Wij hebben contact met leveranciers van nagenoeg alle caravanmerken (Kip, LMC, Chausson, Home Car, Chateau, Fendt etc) zo kunnen de onderdelen vervangen worden door originele exemplaren. Zo zorgen we ervoor dat de caravan weer als nieuw ons terrein verlaat.

Heeft u nog andere wensen?

Heeft uw caravan schade, maar heeft u daarnaast ook nog andere wensen? wilde u altijd al graag een mover gemonteerd hebben? Is de schotel aan vervanging toe? Werkt de koelkast niet altijd zoals het zou moeten? Laat het ons weten en wij kunnen u hier uiteraard ook mee van dienst zijn.

Kortom, wat de schade ook is bij Van Haandel Schadeherstel in Boekel zijn we u graag van dienst. Met een persoonlijke benadering handelen wij iedere schade tot in detail en tot uw tevredenheid af.

Experts in Caravanschades
Montage van accessoires
Profile Repair
Caravanwandherstel